Február ​2-án vasárnap 12 órától MINI CONVENTION azaz MINI ZSONGLŐR-és CIRKUSZTALÁLKOZÓ lesz! Szakmai programok, workshopok, ösztöndíj beszámolók, gyakorlás és Open Stage! Várunk mindenkit sok szeretettel! 

Részletek és FB esemény: https://www.facebook.com/events/3369449606461323/

Gyerekelőadások az Inspirálban:

SimorÁg TánCirkusz: Varázsmese

2020. FEBRUÁR 23. VASÁRNAP,  11.00

"Ha a hős ott jár, ahol a madár se jár, akkor nem járhat máshol, mint saját magában, a saját testében, az elme és a lélek birodalmában" (Boldizsár Ildikó: Meseterápia)

Varázsmesét járunk körbe. Közös történetet, melyben a hős saját személyiségét kutatja.
A saját mesére épülő produkció egy egyedülálló tánccirkusz előadás. Bábok, maszkok, akrobatika, varázslat, minden egységes formává áll össze. A királyfi és a tündérek találkozásáról szóló történet számos különleges világba vezet minket.

https://www.facebook.com/events/941827196191642/

Felvételi ifjúsági- és gyerek cirkuszi társulatba!

Az Inspirál Cirkuszközpont felvètelt hírdet a most alakuló ifjúsági- és gyerek cirkuszi társulatába!

A cirkuszi társulatba tartozás egyben egy előadóművészeti képzésen való részvételt is jelent,melynek célja a kreatív tehettségek felfedezése és kibontakoztatása, a csapat munka, együtt tanulás és együtt játék, önbizalom, önismeret és a színpadi jelenlét területeire helyezve a hangsúlyt. A fiatalok színpadi fellépéseken vesznek részt, de ezen túl célunk lehetőséget nyújtani a csapatmunka, a közös alkotás és a közösség megtapasztalására, ami nem csak a megszerzett tudást stabilizálja, de fejleszti a szociális és kommunikációs készségeket, a tanulási készségeket, megtanít alkalmazkodni és türelmesenk lenni, miközben támogatja az önkifejezést és a kreatív vénát.

 

Tanárok: Németh Luca Diplomás táncművész, tánctanár, koreográfus Zetelaki Réka Légtáncos, légiakrobatika tanár

A képzés ideje 10*2 óra, két hetente szombaton 13.00-15.00 Első alkalom Február 8.

További várható alkalmak: február 22, március 7, március 21. (A fellépések előtt ezen felüli próbák is előfordulhatnak.)

A képzés díja: 40 000.

- A felvétel módja: Kérünk egy rövid motivációs levelet január 31-ig az inspiralcircus@gmail.com -ra, tárgy: ifjúsági cirkusz. A jelentkezőket ezután egy személyes találkozó alkalmával mérjük fel és ezek együttese alapján döntünk az alkalmasságukról. (Mindent el fogunk követni, hogy a döntés eredményétől függetlneül erről a találkozóról minden gyerek magabiztosan távozzon.)

FB esemény: https://www.facebook.com/events/519155108699497/

Nyári táborok 2020

Természetesen idén nyáron is lesznek nyári táborok!
Amik az előző években már nagy sikerrel zajlottak, és ezért idén is lesznek: BŰVÉSZ, LÉGTÁNC, ZSONGLŐR, ACROART az Artistaképző tanáraival (gimnasztika, levegő-és talajakrobatika, tánc) PATTANJ! (parkour, gumiasztal, talajakrobatika), CIRKUSZJÁTÉK.
Ezenkívül pedig várhatóak új táborok is, szakmaibb, edzőtábor jellegűek és kötetlenebb, inkább játszóház-szerűek egyaránt.
Nappali napközi rendszerű táborok gyerekeknek reggel 9-től délután 16 óráig, és esti intenzív kurzusok felnőtteknek 17 órától!

Ami már biztos:
NAPPALI GYEREKTÁBOROK:

BŰVÉSZ: június 22-26
ZSONGLŐR: június 22-26
ACROART Az Artistaképző tanáraival

(gimnasztika, levegőakrobatika, talajakrobatika, tánc, zsonglőr):

július 13-17
PATTANJ! (Parkour, Gumiasztal, Talajakrobatika): augusztus 24-28

DÉLUTÁNI INTENZÍV KURZUSOK FELNŐTTEKNEK:

INTENSIVE MIXED AERIAL: június 22-26

Események és jelentkezés hamarosan!

Szilveszter

az AcroYoga jegyében! :)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now