KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓK!!

///english below///
Kedves INspirálosok!
Tagsági alapú ideiglenes működésen dolgozunk. Szeretnénk hogyha Nektek, gyakorlóknak lehetőségetek lenne ismét hozzánk járni, ebben a nehéz időszakban biztonságos környezetben gyakorolni.
Jelenleg nincsenek az Inspirálnak fizetett dolgozói, a bérleti díj egy részét így is ki kell fizessük, ezért ez a részleges újranyitás csak úgy lehetséges, ha mindenki anyagilag és közösségi munkával is hozzájárul.
Tervünk szerint recepciós nélkül, de online regisztrációs és foglalási rendszerrel nyitnánk meg felnőtt gyakorlóink és a magánórák számára. A használat egyenlőre két légi teremre korlátozódna, havi tagsági díj és kisebb takarítási segítség ellenében tudnátok biztonsággal, használni ezeket a tereket.
Ha érdekel írj e-mailt az inspiralcircus@gmail.com címre és megküldjük a konkrét elképzelésünket és a tagsági regisztrációs online formulát.
Illetve ne felejtsétek, hogy az Inspirál nagyon nehéz anyagi helyzetben van és ha módotokban áll a havi bérleteteket továbbra is fizetni, (akkor is ha nem akartok bejárni edzeni) az nagyon sokat segíthet ennek az időszaknak a túlélésében.
megfelelően távoli virtuális üdvözlettel,
inspi csapat

Dear Inspiraliens!
We are working on a membership based temporary operation. We would love to create an environent where You are able to train despite of these crazy times in a safe way.
At this moment INspiral has no payed employees but we still have to pay part of the rent. Therefore this partial reopening is only possible if everybody is willing to contribute financially and with some voluntary work too.
The plan is to open without a receptionist but with an online registration and booking system. Additionally we want to limit the training to the two aerial spaces, in order to keep people somewhat seperate. Everybody who wants to train would have to pay a monthly membership and help in keeping the place (very) clean.
If you are interested please send an e-mail to inspiralcircus@gmail.com and we will send you the precise conditions and the membership registration form.
Please also keep in mind that the Inspiral is still struggling to make ends meet and if you are able to contribute by paying a monthly ticket (even if you are not training) it goes a long way to keeping our space alive!
Approriately distanced, virtual hugs,
inspi crew

 

Nyári táborok 2020

Kapacitáshiány és a jelenlegi járványügyi veszélyhelyzet miatt idén nyáron a következő táborozási lehetőségek lesznek az INspirálban, melyekre jelentkezni a hivatkozott eseményekben megadott kapcsolatokon lehet. A tábor szervezői és mi is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabb környezetben vehessetek részt ezeken az alkalmakon, kérünk Titeteket is, hogy tartsátok be az előírt szabályokat. Vigyázzunk egymásra!

 

Ismerd meg a cirkuszt! - napközis cirkuszi tábor - július 6-10.

https://www.facebook.com/events/205133900590269

 

Légtánc Tábor - napközis légtorna tábor - július 27- 31.

https://www.facebook.com/events/543509769666118

 

Pattanj Tábor - gumiasztal és akrobatika - augusztus 24-28.

https://www.facebook.com/events/862322347622978/

Pattanj Tábor II. turnus (a jelentkezés csak akkor nyílik meg, ha az első betelt)

- gumiasztal és akrobatika - augusztus 10-14.


Szilveszter

az AcroYoga jegyében! :)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now